Sass László blogja

2016. augusztus 24. 16:28 - agloo

Sokan vélik hibásan, hogy a jelen polgárőrei a múlt önkéntes rendőrei! Önkéntes rendőrök a pártállami gépezetben voltak!

onkentes.jpg

Még ma is fel-felütik fejüket azon torz nézetek miszerint a polgárőr egyesületek tagjai lényegében az egykori önkéntes rendőrök a jelenben. Aki ilyeneket mond nem is tudja, hogy eszik-e, isszák-e, vagy mi fán terem a polgárőrség, tájékozatlanok.

Nekünk, polgárőröknek a feladatunk elmagyarázni mozgalmunk lényegét, demokratikus voltát. Mindennapi munkákkal bizonyítjuk, hogy az adott közösségünket szolgáljuk szűkebb hazánkban, településeinken.

A pártállam elnyomó gépezetének elnyomó szerveihez csatlakozott „önkéntesekhez”, így a munkásőrséghez, ifjú gárdához, önkéntes rendőrökhöz semmi közünk, semmilyen közösséget sem vállalunk velük és a velük szimpatizálókkal sem.

onkentes2.JPG

onkentes3.jpg

onkentes4.jpg

onkentes5.jpgonkentes6.jpg

ifju_garda2.jpg

munkasor.jpg

 mhsz.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Sass László blogja
süti beállítások módosítása